Enciklopedija riblje kuhinje : ribe, rakovi, školjke i mekušci / Josip Basioli
Autor
Basioli, Josip
Nakladnik
Split : Knjigotisak, 2009
Materijalni opis
348 str. : ilustr. ; 24 cm
Nakladnički niz
Biblioteka Jadran
Klasifikacijska oznaka
641.5 Pripremanje prehrambenih proizvoda, namirnica i obroka. Kuharstvo
Jezik
hrvatski
Standardni broj
ISBN 978-953-213-042-3
Građa
Knjigaknjiga

BASIOLI, Josip
Enciklopedija riblje kuhinje : ribe, rakovi, školjke i mekušci / Josip Basioli. - Split : Knjigotisak, 2009. - 348 str. : ilustr. ; 24 cm. - (Biblioteka Jadran)
ISBN 978-953-213-042-3


Katalog
  • O katalogu
  • Upute za korištenje
Izbor kataloga
  • Katalog GKR-a
  • Skupni katalog knjižnica Primorsko-goranske županije
  • Skupni katalog sustava Zaki
Posebne zbirke
  • Zavičajna
  • Rara
  • Bibliotečna
  • Glazbena
  • Filmska
Knjige
  • Novo u knjižnicama
  • Najčitanije u posljednjih 30 dana
  • Najčitanije u posljednjih 365 dana
Izbor kataloga
  • Katalog GKR-a
  • Skupni katalog knjižnica PGŽ
  • Skupni katalog sustava Zaki
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2020. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.