Čokolada : 50 jednostavnih recepata / [uredio Dražen Ferenčin] ; [fotografije Aberto Rossi] ; [tekst prevela Marija Kolovrat]
Ostali autori Ferenčin, Dražen [urednik]
Rossi, Alberto [fotograf]
Kolovrat, Marija [prevoditeljica]
Nakladnik Zagreb : Lusio, 2013
Materijalni opis 127 str. : ilustr. ; 24 cm
Nakladnički niz Academia Barilla
Napomena Prijevod djela: Cioccolato.
Publikacija u obliku čokolade.
Klasifikacijska oznaka 641.5 Pripremanje prehrambenih proizvoda, namirnica i obroka. Kuharstvo
Jezik hrvatski
Standardni broj ISBN 978-953-330-049-8
Građa Knjigaknjiga

ČOKOLADA : 50 jednostavnih recepata / [uredio Dražen Ferenčin] ; [fotografije Aberto Rossi] ; [tekst prevela Marija Kolovrat]. - Zagreb : Lusio, 2013. - 127 str. : ilustr. ; 24 cm. - (Academia Barilla)
Prijevod djela: Cioccolato. - Publikacija u obliku čokolade.
ISBN 978-953-330-049-8


Katalog
  • O katalogu
  • Upute za korištenje
Izbor kataloga
  • Katalog GKR-a
  • Skupni katalog knjižnica Primorsko-goranske županije
  • Skupni katalog sustava Zaki
Posebne zbirke
  • Zavičajna
  • Rara
  • Bibliotečna
  • Glazbena
  • Filmska
Knjige
  • Novo u knjižnicama
  • Najčitanije u posljednjih 30 dana
  • Najčitanije u posljednjih 365 dana
Izbor kataloga
  • Katalog GKR-a
  • Skupni katalog knjižnica PGŽ
  • Skupni katalog sustava Zaki
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.
Impresum | Politika privatnosti