Sirove slasti : krvavi obračun u svijetu jela i kuhara / Anthony Bourdain ; prevela s engleskog Dijana Štambak
Sirove slasti : krvavi obračun u svijetu jela i kuhara / Anthony Bourdain ; prevela s engleskog Dijana Štambak
Autor
Bourdain, Anthony
Ostali autori
Štambak, Dijana [prevoditeljica]
Nakladnik
Zaprešć : Fraktura, 2013
Materijalni opis
265 str. ; 23 cm
Nakladnički niz
Fraktura Publika
Napomena
Prijevod djela: Medium raw.
 
Bilješka o autoru: str. 263.
Klasifikacijska oznaka
821.111(73)-94 Američka književnost. Memoari. Dnevnici. Životopisi
 
641.5-05 Pripremanje jela...Osobe
Anotacija
U nastavku knjige „Dosje kuhanja“ kontroverzni američki kuhar u svom poznatom stilu, u kojem isprepliće kritiku s humorom i cinizmom, kroz autobiografske zgode piše o američkoj gastronomiji, restoranima, šefovima kuhinja i tajnama kulinarskog zanata na sirovo iskren način.
Jezik
hrvatski
Standardni broj
ISBN 978-953-266-487-4
Građa
Knjigaknjiga

BOURDAIN, Anthony
Sirove slasti : krvavi obračun u svijetu jela i kuhara / Anthony Bourdain ; prevela s engleskog Dijana Štambak. - Zaprešć : Fraktura, 2013. - 265 str. ; 23 cm. - (Fraktura Publika)
Prijevod djela: Medium raw. - Bilješka o autoru: str. 263.
ISBN 978-953-266-487-4


Katalog
  • O katalogu
  • Upute za korištenje
  • Klasifikacijske oznake
  • Predmetni sustav
Izbor kataloga
  • Katalog GKR-a
  • Skupni katalog knjižnica Primorsko-goranske županije
  • Skupni katalog sustava Zaki
Posebne zbirke
  • Zavičajna
  • Rara
  • Bibliotečna
  • Glazbena
  • Filmska
Knjige
  • Novo u knjižnicama
  • Najčitanije u posljednjih 30 dana
  • Najčitanije u posljednjih 365 dana
Izbor kataloga
  • Katalog GKR-a
  • Skupni katalog knjižnica PGŽ
  • Skupni katalog sustava Zaki
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2020. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.