Doba razlika / Cvjetko Milanja
Autor Milanja, Cvjetko
Nakladnik Zagreb : Stvarnost, 1991
Materijalni opis 276 str. ; 20 cm
Napomena Bibliografije uz većinu eseja.
Predmetna odrednica Kaštelan, Jure, 1919-1990 (poezija)
Slamnig, Ivan, 1930-2001 (poezija)
Maković, Zvonko, 1947- (poezija)
Maleš, Branko, 1949- (poezija)
Mrkonjić, Zvonimir, 1938- (poezija)
Maroević, Tonko, 1941- (poezija)
Klasifikacijska oznaka 821.163.42-4 Hrvatska književnost. Eseji
821.163.42.09 Hrvatska književnost. Književna kritika. Prikazi
Jezik hrvatski
Standardni broj ISBN 86-7075-029-5
Građa Knjigaknjiga
Katalog
  • O katalogu
  • Upute za korištenje
Izbor kataloga
  • Katalog GKR-a
  • Skupni katalog knjižnica Primorsko-goranske županije
  • Skupni katalog sustava Zaki
Posebne zbirke
  • Zavičajna
  • Rara
  • Bibliotečna
  • Glazbena
  • Filmska
Knjige
  • Novo u knjižnicama
  • Najčitanije u posljednjih 30 dana
  • Najčitanije u posljednjih 365 dana
Izbor kataloga
  • Katalog GKR-a
  • Skupni katalog knjižnica PGŽ
  • Skupni katalog sustava Zaki
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.
Impresum | Politika privatnosti